Julkaisijan työkalut

Helppokäyttöiset julkaisijan työkalumme auttavat optimoimaan ansiot ja keskittymään tulosten tekemiseen.

Tarkennettu kampanja-/mainoshaku
Tarkennetulla hakutoiminnolla voi hakea yksityiskohtaisesti kampanjaa tai mainosta. Hakuja voi tehdä kampanjan tyypin, kategorian, bannerityypin ja “muun kriteerin” mukaan. Jo poistuneita kampanjoita voi myös tarkastella tämän toiminnon kautta.

Ohjelmahaku
Ohjelmahakutoiminnolla voi etsiä mainostajien profiileja, heidän ohjelmiaan, maksujaan ja kunkin mainostajan tarjolla olevia kampanjoita.

Bannerimainos
Bannerimainosteknologiallamme voit luoda itsellesi parhaiten sopivia bannerimainoksia sen mukaan, millä saat parhaat tuotot. Saat koodin ja lajitelman mainoksia, joista valita ne, joita vuorotella verkkosivuillasi, uutiskirjeessäsi tai sähköpostissasi

Optimoidut mainokset
Mainostaja on suunnitellut nämä vuorottelevat mainokset. Voit vuorotella mainoksia verkkosivuillasi käyttämällä yhtä yksinkertaista koodia. Mainokset ovat tulospohjaisia: rotaatioteknologiamme valitsee parhaiten menestyvät bannerit näkymään sivuillasi.

Tarkastele landing-mainoksen tilastoja
Erilaisten hakukriteerien avulla voit tarkastella luomasi landing page –mainoksen tilastoja.

SubID-yksityisyydensuoja
Tämä työkalu antaa sinun hallita subID-tietojesi yksityisyyttä verkostosta.

Coregien asennus
Voit luoda ja hallita omia coregeja.

Tietosyötteet
Saat käyttöliittymän, jolla voit ladata tietosyötteen. Tietosyöte on tuote- ja linkkiluettelo, jota voit käyttää luodaksesi ja ohjelmoidaksesi verkkosivustollesi oman tuotelistauksen.

WebServices/API:
Yhdistä järjestelmämme suoraan olemassa olevaan laitteistoosi ja ohjelmistoosi päästäksesi helposti käsiksi tärkeimpiin tilasto- ja kampanjatietoihin

Tilastotiedot:

  • Reaaliaikaista tilastotietoa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
  • Optimoi tilastotiedot erityistarpeidesi mukaan.
  • Käytä SubID-, avainsana- ja AdRotator-tietoa pysyäksesi aina ajan tasalla siitä, mistä saat parhaat tuotot.