SmartResponsesta

SmartResponse on Pohjoismaiden johtava mainostajille suunnattujen sähköpostimarkkinoinnin sovellusten tarjoaja. Laajeneva toiminta-alueemme kattaa tällä hetkellä Tanskan, Ruotsin, Norjan, Suomen ja Alankomaat. Meillä on liki vuosikymmenen kokemus vastaanottajan lupaan perustuvasta markkinoinnista. Olemme “No cure – no pay” –mallin asiantuntijoita Pohjoismaissa.

Tarjoammamme online markkinoinnin ratkaisut ovat:

 • Sähköpostimarkkinointikampanjat – suunnittelemme, autamme, raportoimme
 • Liidien tuottaminen
 • Kumppanuusverkosto
 • Alan johtavaa asiakaspalvelu
 • Kampanjasuunnittelu ja graafinen suunnittelu

Klavs Pedersen ja Henrik Jung Laursen perustivat SmartResponse-Median vuonna 1999. Yhtiöllä on nykyään yli 30 työntekijää Tanskassa (pääkonttori) ja Ukrainassa (tuotantotiimi). Lue lisää »

Erityisalamme

 • Alan johtavaa palvelua

  Asiantuntijamme kaikilla alueilla (Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja) tarjoavat nopeaa, luotettavaa ja osaavaa palvelua. SmartResponse-tiimiä arvostetaan alalla asiantuntevina markkinoijina, jotka auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan optimoituja kampanjoita yrityksellenne.

 • Tulosten tuottaminen

  Olemme “No cure – no pay” –yhtiö. Meillä on yli 1000 asiakasta Pohjoismaissa. Luotettavat ja tasaiset perille menneiden sähköpostien määrät takaavat asemamme mainostajien suosimana vastaanottajan lupaan perustuvan markkinoinnin tarjoajana.

 • Hyväksytyt liidit. Suhtaudumme laadunvalvontaan vakavasti

  Hyväksytyt liidit ovat erittäin tärkeitä, kun tavoitellaan parhaita tuloksia myyntiliidejä tuottavasta nettikampanjasta. Perusteellisella hyväksyntäohjelmallamme pyrimme suojaamaan asiakkaitamme tekaistuilta osoitteilta ja telemarkkinointiosastoja tarpeettomalta ajanhukalta. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja liidien hyväksyntäprosessistamme.

 • Tavoittavuus

  Hyödynnämme omaa sisäistä laatuliidien tietokantaamme sekä kasvavaa kumppaniverkostoamme parhaiden tulosten tuottamiseksi mainostajillemme.

 • Luovat palvelut

  Meillä on lähes 10 vuoden kokemus mielenkiintoisten ja houkuttelevien mainosten tuottamisesta. Tuotamme teille bannerit, laskeutumissivut, uutiskirjeet ja liidien vastaanottoon sopivat sovellukset.

Meidän historiamme

 1. 1999 Yhtiö aloitti vuonna 1999 verkkosivustona, joka tarjosi tanskalaisille kuluttajille mahdollisuuden vastaanottaa eksklusiivisia erikoistarjouksia. Suosittu kuluttajaklubi, Forbrugerliv.dk, on yhä nykyään Tanskan suurin kuluttajaklubi.
 2. 2001 Vuonna 2001 Forbrugerliv.dk alkoi hyödyntää kasvavaa tietokantaansa ja aloitti vastaanottajan lupaan perustuvan sähköpostimarkkinoinnin. Forbrugerliv.dk käytti esklusiivista ja nopeasti reagoivaa omaa tietokantaansa. Yhtiö huomasi tilaisuuden tarjota laatuliidejä naapurimaiden markkinoille Tanskan ulkopuolella.
 3. 2005Forbrugerliv.dk ilmoitti SmartResponse-Median perustamisesta.
 4. 2006Mediajätti JP/Politiken Hus huomasi online-markkinointimme arvon ja osti 50 prosenttia yhtiöstä. SmartResponse-Media aloitti Ruotsin markkinoilla vuonna 2006.
 5. 2007SmartResponse-Media aloitti Norjan markkinoilla.
 6. 2009SmartResponse-Media aloitti Suomen markkinoilla.
 7. 2010Laajennettuaan kaikkiin Pohjoismaihin SmartResponse-Media pystyy saattamaan yhteen mainostajat ja lähes kuusi miljoonaa potentiaalista liidiä
 8. 2011SmartResponse lisäsi kumppaniverkostoonsa mainostajien ylläpitämät CPS-kampanjat.
 9. 2014SmartResponse avasi Alankomaissa