Teknologia

Taataksemme mainostajillemme ja kumppaneillemme täsmällisen jäljitys- ja raportointipalvelun käytämme alan parasta teknologiaa. Kehitysosastomme tekee yhteistyötä palkittujen teknologiatarjoajien kanssa kehittääkseen käyttäjäystävällistä sovellusalustaa. SmartResponsen sovellusalusta kehitettiin julkaisijan lähtökohdat mielessä. Sovellusalusta tarjoaa kattavan käyttöliittymän, reaaliaikaista tietoa, pääsyn satoihin johtavien mainostajien eri mainosformaatteihin 24 tuntia vuorokaudessa, kävijätietoja ja työkaluja konversion nostamiseen.

Julkaisijan käyttöliittymä on kehitetty niin, ettei sitä varten tarvitse ladata mitään ohjelmistoa. Ohjelmistoalustamme toimii verkossa, joten kumppanimme voivat selata käyttötilejään olivatpa he missä tahansa.  

Teknologiamme on kehitetty tarjoamaan brändinhallintatoimintoja mainostajillemme ja ohjelmointirajapintatoimintoja julkaisijoillemme. Julkaisijat voivat yhdistää järjestelmämme suoraan olemassa olevaan laitteistoonsa ja ohjelmistoonsa päästäkseen helposti käsiksi tärkeään tilasto- ja kampanjatietoon.