Asiakkaamme

Yhteistyö SmartResponsen kanssa on ollut erittäin toimivaa, koska he pitävät kiinni sovituista aikatauluista. He tarjoavat joustavia ratkaisuja ja toteuttavat tarvittavat muutokset nopeasti. Tämä on eduksi kummallekin osapuolelle.

Amund Håker, Myyntipäälikkö, Canal Digital Norge AS

 

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme SmartResponsen kanssa. He ovat luotettava partneri, joka tarjoaa korkeatasoista palvelua ja tuottaa korkealaatuista tulosta.

Ylva Månsson, Bamse-lehden tuotepäällikkö, Egmont Kärnan

 

 

SmartResponsen on yksi pääyhteistyökumppaneistamme. Heidän avullaan olemme löytäneet uuden tavan kasvattaa Suomen suurinta online-tutkimuspaneelia. Yhteistyössämme on hyvä fiilis ja se tuottaa hyviä tuloksia vuosi toisensa jälkeen.

Jari Simonen, Panel Manager, Research Insight Finland Oy

 

Olemme erittäin tyytyväisiä SmartResponsen, koska he tuottavat meille suuren määrän laadukkaita liidejä ja pitävät yllä hyvää palvelun laatua tekemällä nopeasti tarvittavat muutokset ja päivitykset.

Sofie Berglund, Aku Ankka -lehden tuotepäällikkö, Egmont KärnanPublishers


Yhteistyö SmartResponsen kanssa on ollut erinomaista. Upea palvelu, nopeat maksut ja järkevä mediajako ovat tehneet SmartResponsen yhden suosikki kumppanuusverkostoistamme. Suosittelemme lämpimästi.

Jonas Reeh, johtaja/osakas, StarFly Media

 

Olemme tehneet yhteistyötä SmartResponsen kanssa vuosia. Työskentely heidän kanssaan on tehokasta, ja maksut ovat aina ajallaan. Suosittelen heitä mielelläni!

Oula Lehtinen, Top5Credits.com